Scrisoare de mulţumire adresată credincioşilor din Nou Român de către Fundaţia UCOS Sibiu


Preacucernice părinte paroh şi iubiţi credincioşi,

Această scrisoare are menirea de a vă mulţumi şi pe această cale pentru gestul făcut de dvs. în perioada 25. 09. – 5. 10. 2011, când în urma colectei efectuate împreună, am ajutat un număr de 120 copii aflaţi în nevoie materială, sufletească şi fără bucuria de a fi alături de părinţii naturali, copii pe care Fundaţia UCOS – Un copil, o speranţă – Sibiu îi are în grijă.

Mulţumesc tuturor pentru susţinerea eforturilor noastre: părintelui paroh, credincioşilor pentru darurile făcute dar şi celor care mi-au făcut munca mai uşoară ajutând efectiv la strângerea colectei şi care mi-au demonstrat că solidaritatea umană şi mai ales sufletul creştin poată să învingă oboseala, problemele personale şi pot să vină în sprijinul celor aflaţi în nevoie.

Pentru noi această faptă are mai multe semnificaţii:

- în primul rând aceea că împreună cu părintele paroh formaţi o corabie cu un bun cârmaci care înaintează spre destinaţie; astfel spus sufleteşte sunteţi vii şi aveţi un urcuş spiritual continuu;

- putem să spunem celor aflaţi în nevoie că nu sunt singuri, că angajaţii fundaţiei şi creştinii din Parohia dvs. sunt alături de ei, că suferinţa lor este şi suferinţa altor semeni din jurul lor;

- putem da dovadă de milă, compasiune, înţelegere şi dragoste şi putem fi exemple pentru copiii noştri.

În acelaşi timp, gândul de mulţumire se îndreaptă spre Domnul, pe care Îl rog să vă dea sănătate, înţelegere în familie, gând bun, putere de muncă, roade bogate în anii următori.

Fie ca Domnul să vă binecuvinteze şi să vă povăţuiască spre El!

Sibiu, Director executiv

6.10.2011 Elena Tudorache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu