BISERICA DIN NOU ROMAN ARE CENTRALA TERMICA PROPRIE

         







 Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, chiar la inceputul sezonului rece, au fost finalizate lucrarile de instalare si punere in functiune a unui sistem modern de incalzire pentru biserica parohiala din Nou Roman.
          Daca pana acum, incalzirea sfantului locas se facea cu ajutorul a doua sobe de teracota pe gaz, de anul acesta biserica este incalzita de o centrala termica pe condensare si un sistem de calorifere, numeroase ca numar (11), acoperind eficient intreaga suprafata: altar, naos, pronaos si pridvor. 
        Este cea mai importantă realizare administrativă a anului 2017, venind dupa o multime de alte imbunatatiri aduse locasului de cult  in anii precedenti.  
         Lucrarea a fost posibilă datorită ajutoarelor financiare oferite de credincioșii din sat și sprijinului primit de la Primaria Arpasu de Jos.  Deosebit de impotanta a fost si munca benevola depusa de un numar de enoriasi priceputi din satul nostru . Le multumim domnilor: Adi Draghiciu, Gabi Neagos, Sandel Bratu, precum si domnului Balu Marius, cel ce ne-a falicitat achizitionarea tuturor materialelor la un pret avantajos. 
        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu