LUCRĂRI LA ALTARUL BISERICII DIN NOU ROMÂN




















În decursul lunii martie 2015, la altarul bisericii noastre parohiale s-au realizat lucrări importante. Vechea podea, fiind şubrerzită din cauza umezelii, a fost înlocuită cu una nouă, asemenea celei montate în naosul bisericii. Pentru a rezista mai mult în timp, s-a pus folie protectoare peste placa de beton, s-au bătut laţi, s-a pus polistiren între, s-a montat podeau nouă şi  s-a dat cu lac protector.
După ce timp de câteva luni pereţii altarului au fost lasaţi să se usuce, acum, după ce s-a tras pe ei plasă, au fost tencuiţi  şi s-au zugrăvit frumos. Totodată,  s-a curăţat igrasia de pe piciorul Sfintei Mese şi s-au făcut alte mici retuşuri la instalaţia electrică, fiind montate o siguranţă şi două prize noi.
Vechiul dulap din altar ( în care se păstrează veşmintele şi vasele liturgice) a fost înlocuit cu unul nou, mai înalt şi mai spaţios, oferit ca donaţie de Familia Radu Gheorghe şi Elena.
De asemenea, tot pentru altar, mai precis pentru Iconostas, tânărul meşter Achim Ciprian a realizat două noi uşi împărăteşti ce le-au  înlocuit pe cele vechi, atacate de carii.
Cu siguranţă vor urma şi alte lucrări. Să ne rugăm lui Dumnezeu pentru ajutor !

Pr. paroh Ivănuşca Liviu Florin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu